Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Vă mulțumim. Așteptați confirmarea noastră pe email sau telefon.
Înapoi

VERIFICAȚI DISPONIBILITATEA

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul de telefon:
(+40) 727 999 111

Notă: Rezervarea dvs. este considerată fermă in urma primirii unui e-mail de confirmare din partea noastră.

Camerele noastre

Huet Residence se afla intr-o cladire istorica renovata, in zona pietonala centrala a orasului Sibiu, in Piaţa Huet.

Camerele au podea din lemn de esenta tare sau mocheta, mobilier din lemn masiv si baie privata moderna cu dus. De asemenea, exista articole de toaleta gratuite, papuci, prosoape si uscator de par. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit in intreaga proprietate.

In apropiere se afla Biserica Evanghelica si Podul Minciunilor. La mai putin de 3 minute de mers pe jos se gasesc restaurante si magazine. Aeroportul Sibiu este situat la aproximativ 10 minute de mers cu masina.

CAMERA 1

Cameră dublă standard

Camera dubla standard (pentru 2 persoane) are un pat matrimonial, parchet, TV cu ecran plat, internet Wifi gratuit, birou si baie proprie (cu dus) cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.

CAMERA 2

Cameră twin standard

Camera twin standard are 2 paturi separate, mocheta, TV cu ecran plat, internet Wifi gratuit, birou si baie proprie (cu dus) cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.

CAMERA 3

Cameră dublă superioară

Camera numarul 3 are un pat matrimonial, mocheta, TV cu ecran plat, internet Wifi gratuit, birou si baie proprie (cu dus) cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.Camera are o vedere frumoasa asupra Pasajului Scarilor si Orasului de Jos.

CAMERA 4

Cameră dublă superioară

Camera numarul 4 sau „Camera cu Pian” are un pat matrimonial, parchet, TV cu ecran plat, internet Wifi gratuit, birou si baie proprie (cu dus) cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.Camera are o vedere frumoasa asupra Orasului de Jos.